Big bread logo
Hero image

Onze start

BB Kitchen is opgericht in 2008 door Sheng Chen. Vanuit zijn horeca-ervaring is hij in 2003 gestart met een cafetaria in Tiel. Een tweede vestiging volgde al snel. Zijn ideeën over producten, marketing en gastvrijheid vielen op, BB Kitchen werd een feit.

Vanuit het hoofdkantoor in Tiel ondersteunt en monitort hij samen met zijn team de aangesloten franchisenemers dagelijks. Proactief handelen zorgt ervoor dat ook zij succesvol kunnen zijn. Kennis delen maakt je samen sterk en dat is waar onze formule om draait.

BB Kitchen

Over BB Kitchen

Bij ons kunnen onze gasten afhalen, laten bezorgen en plaatsnemen in het restaurant. Wij bieden een ruim, gezond, smaakvol en kwalitatief aanbod aan gerechten en dranken. Wij staan bekend om de warmte die BB Kitchen uitstraalt en waarbij jij je welkom voelt bij binnenkomst. Het interieur is dusdanig uitnodigend dat men liever binnen blijft eten in plaats van gaat afhalen. Ons assortiment is luxer dan een doorsnee cafetaria, daarnaast onderscheiden wij ons met onze beroemde Kitchenburgerlijn.

Daarnaast zijn wij technologisch vooruitstrevend maar als één van de weinige restaurants word je bij ons nog steeds persoonlijk bediend. Dat vinden onze klanten fijn.

Onze missie

Wij zijn BB Kitchen, een fastservice formule met een warme en sfeervolle uitstraling, waar wij inspelen op de veranderende markt door technologische innovatie te verbinden met persoonlijke bediening waar iedereen zich welkom voelt.

Wij willen onze klanten voorzien van een ruim, gezond, smaakvol en kwalitatief aanbod aan gerechten en dranken.

Onze visie

In 2024 willen wij groeien en meer bekendheid genereren door 10 vestigingen erbij te openen en streven naar een landelijke dekking met als focus de Randstad. Om de continuïteit van onze succesformule te waarborgen staan wij voor gepassioneerd ondernemerschap, samenwerking, vernieuwing en vrijheid.

Door optimale ondersteuning, begeleiding en open te staan voor persoonlijke inbreng willen wij samen met onze vestigingen groeien en gezamenlijk succes creëren. Zodoende kunnen wij onze klanten van nog betere service voorzien.

Icetea