Big bread logo
Hero image

Veel gestelde vragen

mensen
Hoeveel eigen geld moet ik inbrengen?

Je dient ongeveer 30% eigen geld in te brengen van de totale investering. Deze ligt tussen de € 80.000,- en € 250.000,-. Wij bieden uitstekende financieringsmogelijkheden en denken graag met je mee. Daarnaast betaal je eenmalig € 10.000,- entreefee.

Ik heb al een eigen locatie, kan ik dan ook bij BB Kitchen terecht?

Als je een eigen locatie hebt zullen wij een marktonderzoek uitvoeren. Als de bevindingen positief zijn kunnen we jouw locatie omtoveren tot een prachtige BB Kitchen. De investeringen zullen dan een stuk lager zijn.

Hoe en waarom wordt de marketing voor mij geregeld?

Om onze huisstijl te waarborgen is het noodzakelijk om alle uitingen op dezelfde en juiste manier naar buiten te brengen. Samen met ons marketingbureau blijven we op de hoogte van alle trends en spelen hier op in via diverse kanalen zodat we een brede doelgroep bereiken. Maar mocht je eigen ideeën hebben voor jouw zaak, dan staan wij daarvoor open.

Hoe is de inkoop geregeld? Regelt BB Kitchen dat of ikzelf?

Ook met betrekking tot de inkoop hebben wij goede prijsafspraken. Hierdoor zijn wij in staat jou een goede prijsgarantie te bieden. Wij helpen jou met de eerste paar bestelling totdat je genoeg zelfvertrouwen hebt om dit zelf te doen. Daarnaast stellen wij jou voortdurend op de hoogte van alle lopende acties.